Onze producten van Jean d’arcel zijn voor elke huidtype geschikt. Je hebt verschillende pakketten om uit te kiezen. 

Een gelaatsverzorging of gezichtsbehandeling is een cosmetische procedure die gericht is op het verbeteren en onderhouden van de gezondheid en uitstraling van je gelaat.

De producten van Jean d’arcel zijn dierenproef vrij, heeft verschillende lijnen om iedereen te helpen. Het werk echt huidverbeterend en bestaat al 60 jaar! Een geweldig gamma dus!

 

Bij ons mini pakket kun je al eens proeven van wat een gelaatsverzorging inhoud. Dit is een oppervlakte reiniging met een oppervlakkige scrub. Er worden geen puistjes uit geduwd. Maar nadien kan je genieten van een kleine gezicht massage.

 

Wil je enkel genieten van de gezicht massage? Dat kan ook! De huid wordt gereinigd en er word een lekker lange massage gegeven. Zo’n massage bevordert de bloedsomloop en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, dat uit zich vooral in een soepeler en elastischer huidje en een frissere teint

 

Wanneer je een goeie gelaatsverzorging wilt waarbij zwarte punten en of puisten worden uitgeduwd kun je gaan voor een gelaatsverzorging +.

Je huid wordt tijdens deze gelaatsverzorging diep gereinigd en geëxfolieerd met behulp van een scrub. Zo’n scrub zuivert je poriën en verwijdert alle dode huidcellen. Resultaat: je huid krijgt een harde reset en is helemaal schoon, met minder kans op puistjes en een opvallende glow. Hierbij worden neutrale producten gebruikt die voor elke huidtype past. Erna wordt er terug een massage gegeven.

 

 

BBGLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd, zonder gebruik te maken van pigmenten. Het geeft een lichte tot matige dekking om vlekjes, ouderdomsvlekjes, pigment, donkere kringen of roodheid te verbergen. Je huid gaat stralen en je krijgt een egale huidskleur. Dit zorgt dus voor een mooie egale look.

 

Meestel is 1-3 sessies genoeg om het effect 6-9 maanden goed te hebben, te zien per persoon natuurlijk.

Natuurlijk voor we beginnen gaan we eerst de huid goed reinigen waardoor deze behandeling eventjes duurt.

 

Bij de acne behandeling zijn onze producten hier speciaal op gebaseerd. Meestal bij acne hoort ook een vettige huid waarbij de poriën blokkeren. Daarom pakken we ook de vette huid aan.

We reiniging en halen zoveel mogelijk puistjes weg. Na 1 behandeling zul je al geweldig resultaat zien maar wij raden altijd aan deze behandeling zeker frequent te onderhouden en of thuis producten te gebruiken voor optimaal resultaat. Na het reinigen van de huid plaatsen wij een led lamp over het gezicht die de resterende puistjes laat uitdrogen, een zeer positieve werking op de acne bacterie dus. De bacteriën houden niet van zuurstof en deze led therapie zorgt voor een hoger zuurstof gehalte in de huid.

 

Mini led therapie per huid probleem , enkel reinigen en dan led lamp behandeling duurt 30 min kost 50/ keer abonnement 3x 140 ( 1 a 2x / week)

 

Houd je veel vocht vast zoals na een zwangerschap of wil je je lichaam en of gezicht reinigen? Dan is de lymfedrainage perfect hiervoor! Door een speciale massage techniek duwen we vocht terug naar de klieren die verspreid zitten over het lichaam. Nadien krijg je ook een water flesje mee omdat het belangrijk is voor een perfecte vochtafdrijving. Afvalstoffen kunnen zo sneller weg.

 

Zelfs voor een gevoelige huid kunnen we een gelaatsverzorging bieden. De huid word proper gezet met een oppervlakkige scrub met een heerlijke stoom aroma boven het gezicht.

Erna wordt de massage gegeven om de elasticiteit te stimuleren. Erna word nog even de led therapie gebruikt om de huid te voeden

 

Voor de klanten met een oudere huid of vanaf ongeveer leeftijd 30 die hun huid willen verbeteren. Hebben we de anti aging gamma. Dit is ons beste gamma en werkt efficiënt tegen rimpels en verbeterd de doorbloeding in de huid waardoor je huid strakker word en gaat stralen.

Dit doordat we bij deze behandeling altijd een bindweefsel massage geven en dit met combinatie met onze led therapie

 

Klanten met droge huid moeten we voorzichtig aanpakken zoals met gevoelige huid. Deze heeft daarom ook een lichte scrub. We doen ook een bindweefsel massage zodat de huid een betere doorbloeding heeft en meer zuurstof kan ontvangen. Ook terug de led therapie zal hierbij helpen.